Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

From one city to another

Hvordan starter man igjen med noe man avsluttet for over ett år siden? Det er mitt store spørsmålet når jeg skriver dette. For kanskje leste du min gamle blogg, eller kanskje ikke? Vanskelig for meg å vite, og vanskelig å si før man i det hele tatt vet om noen kommer til å lese det man skriver. 

Men nå er det på'an igjen, som Mr. Eggum så fint sa det en gang. På'an igjen med ny blogg, design og inspirasjon. På denne siden kommer jeg til å skrive om det som inspirerer øyet mitt, fine gleder i hverdagen og nyheter jeg mener det er verd å ta seg tid til. Hovedfokuset mitt er mote - for det hadde vært unaturlig å gjøre noe annet. 

Dette kommer ikke til å bli en hverdagslig blogg hvor du får innblikk i hvilke måltider jeg spiser til frokost, lunsj og middag, men et glimt av min hverdag vil nok være en del av bloggen. Men mest av alt, uavhengig av innhold, håper jeg på at du som leser tar glede i å dele dette med meg. 

Hilsen Kristin 

Kristin+Hofsli+New+York.jpeg

INTERIOR

Follow on Bloglovin