Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Favourites at home

Når man har kjøpt en ny leilighet er det få ting som er så gøy som det å dekorere den. Før var jeg mer på stilen "shabby chic". Men i dag har jeg gått helt i motsatt retning og heller mer mot det moderne. Vanskelig å definere min egen stil, men den er vel en blanding av moderne og maksimalistik. 

Jeg elsker å handle ting til leilighet når jeg er ute og reiser, samtidig er det like stas å pryde den med ting som man har fått av de man er glade i. Føler dette er ting som gjør leiligheten mer personlig, og bedre kan det vel ikke bli? Her er noen av mine favoritter.

Disse tre kulene i glass kjøpte jeg da vi var på reise i Egypt. De minnet meg litt om noe som kunne ha vært designet av Angela Missoni, men til en brøkdel av prisen. De fikk selvfølgelig ta følge med meg hjem.

Denne lille krabaten, som jeg tror er en form for romersk soldat, fikk bli med meg hjem etter et besøk hos foreldrene mine. Kanskje min aller største favoritt. 

 Disse to nuskete hundene ble jeg helt besatt over etter å ha sett de på Sofis blogg. Desverre visste jeg ikke hvor de kom fra, eller hvem som designet dem. Heldigvis har jeg bestevenninner som kjenner meg bedre enn meg selv.. Gjett om jeg ble glad da de plutselig var en av bursdagpakkene tidligere i år!

Disse to nuskete hundene ble jeg helt besatt over etter å ha sett de på Sofis blogg. Desverre visste jeg ikke hvor de kom fra, eller hvem som designet dem. Heldigvis har jeg bestevenninner som kjenner meg bedre enn meg selv.. Gjett om jeg ble glad da de plutselig var en av bursdagpakkene tidligere i år!

NEW IN

TODAY

Follow on Bloglovin