Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

INTERIOR

Etter at jeg flyttet til New York i 2009 vokste interessen for interiør enormt. Det at jeg skulle flytte inn i en helt ny leilighet, uten muligheten til å ta med mine gamle eiendeler, gjorde nok mye av jobben. Plutselig var jeg i en by som hadde tilgang til alt, noe som gjorde at det ble enklere å innrede etter egen stil – selv med et lavt studentbudsjett. Det å bo i et annet land, ikke minst å bo i en by som New York, gjorde at jeg automatisk kom over nye merker jeg ikke hadde sett før. Bare et kvartal unna der jeg bodde på Upper East Side lå en av butikkene til Jonathan Adler. En designer jeg i dag er frelst for, og som jeg har planer om å handle en god del fra til vår neste leilighet. Men også gjenbruk og vintage er noe jeg verdsetter. Jeg er en av de som elsker å gjøre kupp når jeg handler, og det å ha muligheten til å gjøre noe gammelt til noe helt nytt passer da helt utmerket. Men ting må være unikt, for det er også viktig å skape noe eget når man innreder. 

Vi holder fortsatt på å innrede den leiligheten vi bor i nå. Og selv om vi ikke er helt ferdige enda, er vi kommet godt på vei. Mitt favoritthjørnet er sofakroken vår – etter min mening er det blitt en perfekt miks mellom komfort og stil.

 

Squares & Stripes

From one city to another

Follow on Bloglovin