Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

SECRETS

Tenkte legge inn en kategori her som heter "Secrets". Her tenker jeg å dele mine beste tips på hvordan man gjør gode kjøp. Dette har etterhvert blitt noe jeg elsker å gjøre – altså å finne gode kjøp. Noe som har resultert i mye research, men også mange gode shoppingopplevelser!

Mine beste kjøp fra Ebay er basics fra T by Alexander Wang. Her har jeg spart hundrelapper på twist skjørt og deilige tskjorter. Kvalitetsplagg som varer i en evighet fordi du blir ekstra glade i dem og fordi dem kan brukes til alt.

Jeg elsker shopping. Det er det ingen tvil om. Men jeg hater å bruke masse penger. Løsningen blir alltid å finne stedet som gir meg best pris. Ebay er alltid et av stedene jeg går først når jeg er på utkikk etter noe, og jeg går sjeldent tomhendt hjem. Her er noen tips til hva du bør sjekke før du handler på ebay:

  • Sørg for at prisforskjellen ikke er urimelig. Hvis den er det, bør du sjekke om det er noe feil med varen, hvis ikke er den mest sannsynligvis en fake. 
  • Sørg for å ha god kommunikasjon med selgeren. Selgeren bør kunne gi deg den informasjonen du ønsker, uten at det skal være noe problem.
  • Sjekk alltid hvilken rating selgeren har, har hun/han lavere enn 98% bør du gå gjennom reviews og lese nøye hvorfor folk er misfornøyde. Jeg handler nesten aldri av noen som har lavere enn 99%. 
  • Sørg for å ha en PayPalkonto. Det er et tryggere alternativ for betaling, og vil være hjelpsom om du skulle bli lurt. I dag er det dessuten få som vil gjøre handel med deg dersom du ikke har en slik konto. 
  • Sjekk alltid at selgeren sender til det landet du bor i. Om hun/han ikke gjør det, kan du alltids spørre om hun/han er interessert i å sende den til deg ved å gjøre et unntak. Viktig at du sjekker dette før du kjøper en vare.
  • Finn varen du er på utkikk etter på en side (til eksempel Net-a-porter.com). Sjekk så detaljer på varen, og se til at det ikke er noen endringer på den fra Ebay. Dette gjør du for å unngå å bli lurt.

TODAY

På min ønskeliste

Follow on Bloglovin