Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

From the archive

Noe av det flotte med å skrive blogg er at man selv kan ha gleden av å bli inspirert av seg selv. I og med at jeg skulle linke min gamle blogg til min nye, scrollet jeg meg like så godt gjennom fortiden. Det å se alle bildene fra New York fikk meg til å kjenne på hvor mye jeg savner byen, jentene og de gode gode minnene. Men plutselig var det noe som fanget oppmerksomheten og tok meg tilbake til nåtiden. Jakken jeg fikk meg meg under internshipet hos DVF! Heldigvis vet jeg at den befinner seg her i skapet en plass, og etter å ha sett disse bildene går det nok ikke lang tid før den er pakket frem igjen. Kanskje kan det bli litt varmere snart også, så kan jeg la meg inspirere av hele antrekket? Hvis ikke får jeg finne nye måter å bruke den på, det er jo alltid like spennende det også!

IMG_7520.jpg
 Jakke: DVF (Diane von Fürstenberg), klokke: Michael Kors, armbånd: Mulberry, skjorte: garderobeskatt, pels: vintage, veske: Zara

Jakke: DVF (Diane von Fürstenberg), klokke: Michael Kors, armbånd: Mulberry, skjorte: garderobeskatt, pels: vintage, veske: Zara

Sundays

VOGUE GOOGLE+ HANGOUT WITH SELBY!

Follow on Bloglovin