Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Let's go shopping!

Det er tid for SALG! Ja, du hørte riktig. Net-A-Porter.com har salg! Som du allerede vet, jeg elsker å gjøre gode kjøp, men hater albuekrig og lange køer. Derfor passer det utmerket med nettsalg. Da stedet som har salg er en av verdens største nettbutikker for luksusvarer, er det heller ikke vanskelig å finne gode kjøp. Alt fra mules fra Alexander Wang, boots fra Saint Laurent til et av Isabel Marants mest kjente skopar er på listen over ting som er nedsatt. Når man handler på salg er det lurt å ha noen forhåndsregler i bakhodet. Mine lyder som følgende:

  • Er det en trend-style må jeg klare å se for meg at den går å matche til minst tre antrekk jeg har hjemme.
  • Klassikere er alltid gode kjøp, de skal alltid prioriteres.
  • Varen som er nedsatt er mest sannynligvis alltid billigere på nett enn den prisen man får hjemme, men husk alltid å sjekke om den samme varen finnes på salg i andre nettbutikker. 
  • Er varen nedsatt på 30% og det er mange igjen av størrelsen, er sjansen stor for at de setter ned prisen ytteligere innen kort tid.
  • Er jeg usikker på størrelsen dropper jeg kjøpet frem til jeg er sikker på hva som er riktig størrelse for meg. Det er ikke vits i å satse tusenvis av penger på en halv størrelse. 
  • Den viktigste av dem alle: Kommer jeg virkelig til å få mye bruk for den?

Her er en liste over hvilke kjøp jeg mener er gode kjøp fra salget hos Net-A-Porter. I og med at listen er lang har jeg delt den opp i to. Først ut er listen over vesker, sko og tilbehør. 

Pamela Love – 50%

HAPPY shopping!

A new pair of friends

Sundays Inspiration

Follow on Bloglovin