Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Beauty routine

IMG_3221.JPG

Jeg har aldri vært den flinkeste til å ta vare på huden min. Men jeg prøver. Det var ikke før romvenninnen min i USA selv kjøpte en hudrens til meg at jeg faktisk begynte å rense huden med noe annet enn såpe. Jeg vet hva du tenker når jeg sier det, men det er det som er sannheten. Men fra og med den dagen har jeg vært veldig mye flinkere. Jeg har vært heldig med huden min og aldri hatt noen store plager – foruten er stort behov for fuktighet. Det er kanskje derfor jeg ikke har vært like flink til å tenke over det også. Men jeg, som alle andre, blir eldre og visere, og merker forskjellen fra når jeg ikke tar vare på huden til når jeg faktisk gjør det. 

Ironisk nok har jeg alltid vært veldig opptatt av sminke. Jeg husker da jeg var liten og hadde som mål om å "begynne å sminke meg" fra den dagen jeg ble 15 år. Jeg hadde store planer om at dét var dagen som skulle gjøre den store forskjellen og jeg skulle begynne med det ene og det andre. Sånn ble det aldri. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid likt å prøve nye ting med sminke, men faller alltid tilbake til den sminken som gir et mer naturlig resultat. Her er tre av favorittene som har fulgt med meg hele veien fra ungdomstiden til i dag. 

IMG_3231.JPG

//Poudre Universelle Libre – fester foundation og er fin å bruke før bronzer. Perfection Lumière (10 Beige) – gir en silkemyk finish. Joues Contraste (76 Frivole) – gir en naturlig rosafarge til kinnene.//

PÅ MIN ØNSKELISTE

BLÅ MANDAG

Follow on Bloglovin