Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Brow Rehab

sponset innlegg

Før helgen dro jeg innom Brow Rehab i Oslo for et etterlengtet besøk. Jeg, som mange andre, har hatt en evighetskamp med brynene mine. Jeg begynte å nappe dem i en alt for tidlig alder, og med den manglende kunnskapen om napping og forming, forsvant også det meste av hår jeg egentlig hadde. Nå er selvfølgelig målet å få dem til å vokse igjen, men selv etter å ha spart i flere måneder er resultatet skuffende. Heldigvis finnes personer som vakre Silje på Brow Rehab.

Brow Rehab en en brynssalong som drives under frisørkjeden Hendrix Hair. Salongen drives med Silje i spissen, men huser også flere andre flinke brynsspesialister. 

Jeg skal være ærlig å innrømme at jeg tvilte litt på om det i det hele tatt var vits i å prøve å gjøre noe med brynene mine, siden de ikke har vokst på mange år. Heldigvis tok jeg feil. På kun 30 korte minutter hadde Silje farget, vokset, nappet og formet brynene. Til min store glede var det stor forskjell å se med en gang. Selvfølgelig er det begrenset av hvor mye man kan klare å få til uten så mye bryn, men ved å farge også de små lyse hårene blir resultatet raskt overraskende bra. Jeg har fått med en flaske Castorolje, som skal være til god hjelp for brynsvekst. Så nå gjenstår det å se om det ikke blir enda tykkere bryn i fremtiden. 

Om du ønsker å booke time hos jentene på Brow Rehab, kan du nå dem på følgende:

Om du er en av oss som ikke bor i Oslo, kan du glede deg over nyheten om at Brow Rehab utvider og får ny salong i Bergen til vinteren. Det åpner også en ny Hendrix Hair-salong i Stavanger denne høsten. Silje kommer til å være på plass i Stavanger for å gjøre oss glade hver 6 uke fra den åpner! 

London baby

Travel light

Follow on Bloglovin