Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

CLEAN SKIN

Over de siste tre ukene har jeg testet Clarisonic Aria. Et renseverktøy i form av en stor børste for huden. Produktet er sponset, men jeg ville ta meg god tid til å teste den ut ordentlig, før jeg evt. skulle anbefale den videre. Nå, noen uker senere, er jeg ikke i tvil. Jeg anbefaler den til enhver person som verdsetter en sunn hud. 

En sommer fylt med kos og dårlige vaner gir resultater. I år kom de i form av tørr og uren hud. Jeg har vel det man kan kalle en normal norsk hud. Få kviser, men småtørr, litt oljete og en smule sensitiv hud. Jeg prøver å ta vare på den så godt det går, men av og til skeier jeg ut - og det slår jo alltid tilbake.

Slik fungerer børsten
Clarisonic Aria er en stor elektrisk børste som skal brukes på selektive områder i ansiktet. Sammen med rensekrem renser den huden 6 ganger bedre enn vanlige renserutiner(!). Bare det burde gi deg lyst til å begynne… I esken til børsten følger det med en rensekrem, men du kan selvfølgelig velge å bruke din egen. Jeg har valgt å bruke min favoritt fra Origins. Det som er viktig er å IKKE bruke en rensekrem med peeling. Sammen med børsten vil dette bli som sandpapir mot huden, noe ingen burde prøve seg på. 

Jeg fukter børsten, tar litt rensekrem på den og begynner å rense huden. Børsten er tidsinnstilt og er programert til 20 sekunder for T-sonen og hake, og 10 sekunder for hvert kinn. Du kan selv stille inn tiden, men for meg har denne innstillingen funket fint og har valgt å beholde den. Jeg har også valgt å bruke børsten kun på kveldene. Dette fordi den renser såpass bra at jeg føler huden min er for sensitiv til to runder med rens hver dag. Jeg renser alltid før jeg legger meg og smører etterpå et lag med Origins Drink Up mask – som fyller huden med fuktighet gjennom natten.

Hvorfor jeg anbefaler den videre
Jeg fikk tilbud om å sende børsten tilbake om jeg ikke var fornøyd. Takk, men nei takk. Da jeg begynte med Clarisonic hadde jeg som nevnt uren hud og tørr overflate. Kun etter første bruk så jeg forskjell. Den tørre huden var vekk, og huden i seg selv kjentes strammere og ikke minst renere. En skikkelig wow-opplevelse. Den største forskjellen har dog kommet over litt tid. Etter tre uker har jeg mindre uren hud og kjenner veldig stor forskjell. Noen ganger er det som å våkne og føle at man allerede har vasket ansiktet, og den følelsen kan jeg leve lenge med!
Jeg mistenker at innlegget høres veldig reklamete ut. Men sannheten er at jeg sjeldent skriver om noe som er sponset, men forbeholder det til produkter som dette – som faktisk gjør en forskjell for meg. Derfor anbefaler jeg den videre til hvem som helst. For meg har det i alle fall aldri vært lettere å få ren hud.

One woman's trash

MORNING GLORY

Follow on Bloglovin