Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

DARK BLUE EVERYTHING

Etter at jeg kom over disse vakre inspirasjonsbildene på Pinterest, har jeg falt helt for tanken på å male veggene hjemme mørkeblå.

Som pilotprosjekt overbeviste jeg moren min om å male en vegg på kjøkkenet. Det skulle bli så kult, tenkte jeg. Lite visste jeg at hun tok meg på ordet, og malte hele (!) kjøkkenet. Ja, vi snakker om alle veggene. Flaks for oss at det ble dødsfint. Så nå vil jo jeg gjøre det samme. Ikke på kjøkkenet, der lar jeg hun få lov til å være den tøffe av oss. Men på loftsetasjen.

På loftet har vi en hvit sofa, og mot de hvite veggene ser det rett og slett litt kjedelig ut. Derfor tror jeg at det blir veldig fint med en blå power wall, som også vil stå fint til resten av interiøret. Sammen med den hvite sofaen har vi noen retromøbler i teak, et par moderne ting i høyglanshvitt, samt en puff i naturfarget skinn. Jeg tror at den blå veggen vil skape en fin helhet på rommet. 

Back to reality

RIGHT NOW

Follow on Bloglovin