Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

DAY BREAK

Jeg elsker ordet «nyte». Jeg vet ikke hvorfor. Det er ikke slik at jeg sier det overdrevent mye i hverdagen, slik som jeg uheldigvis gjør med «liksom» og «skjønner du hva jeg mener». Men om jeg skal gi en logisk forklaring må svaret ligge i betydningen av selve ordet: å nyte noe.

Jeg tror de fleste av oss lever i en hverdag hvor mobiler, internett, stressende tanker fra jobb og hverdagsliv tar mye av oppmerksomheten vår. Noe som skjer hos meg også, selv om jeg skulle ønske det var annerledes. Siden jeg begynte i en ny jobb tidligere i år har jeg satt meg som mål om å ta meg tid til å nyte mer av det som er rundt meg. Jeg snakker da selvfølgelig ikke om å gå gatelangs å se idiotisk ut mens jeg smiler til enhver person og svever over gaten, fordi jeg nyter hvert et sekund. Men å rett og slett å ta meg litt tid til å ha tid. Hvis du skjønner hva jeg mener …

Hvis du lurer på hvorfor det er et bilde av en sykkel ovenfor, er det fordi den har gjort det jeg snakker om, til å bli en enklere ting å fullføre. Jeg har som regel ikke bilen tilgjengelig under arbeidstiden, noe som gjør det å komme seg rundt omkring litt vanskeligere – spesielt om ærendet har en radius på over mulig gangavstand. Sykkelen kjøpte jeg for et par dager siden, et kjøp som var et realt kupp i mine øyne! Den gir meg engasjement til å gjøre raske og effektive ærend, samtidig som at den gjør det enklere å nyte tiden. Som i dag da jeg var ute for å kjøpe noe til hjemmet og tok meg tid til å sykle bort til mannen for en smoothie-pause. På vei hjem syklet jeg gjennom gamle Stavanger, ble en smule begeistret for de fine husene og inspirert til å kjøpe en bukett med hortensiaer på vei hjem. Deilig!

PÅ BADEROMSHYLLEN

73 ANSWERS FROM ANNA

Follow on Bloglovin