Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

DIY – A FIXER-UPPER

For en stund siden kom jeg over to marmorlamper på Finn.no. Ved første øyekast var de ikke særlig pene å se på. Etter å ha kjøpt dem for 80 kr stykke var jeg heller ikke helt fornøyd med hvordan de så ut i virkeligheten. Og gleden ble ikke større da jeg fant ut at de hadde en mindre sokkel en hva jeg først hadde trodd. Bilder lyver, det gjør de på Finn.no også. Men nok om det. 

Jeg bestemte meg for å beholde lampene slik de var, og satte dem til side til jeg fant ut hva jeg skulle gjøre med dem. Først etter at vi flyttet inn i den nye leiligheten (to måneder senere) gikk det opp for meg at jeg ville ha de som nattbordslamper. Gamle lampeskjerm-fester ble skrudd av, sokkelen sprayet i gull og et par moderne lyspærer ble skrudd på plass. I dag er de kanskjer noen av mine stolteste DIYs. Jeg synes at de ble så fine! Nå må jeg bare finne de riktige nattbordene …

Current love affair

NEW BEGINNINGS

Follow on Bloglovin