Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

DIY SATURDAY – THE UGLY LAMP

Lamper har egentlig aldri fasinert meg. Noen har alltid vært finere enn andre, selvfølgelig. Men over de siste årene har jeg kun hatt en lampe jeg har likt skikkelig godt. Bourgie-lampen fra Kartell. 
Etter at vi flyttet for litt siden er det som at interessen har eksplodert. Ikke nødvendigvis fordi det finnes så mange fine der ute, men fordi jeg har funnet så mange løsninger på hvordan man skaper nytt liv i de gamle. 
For noen måneder siden arrangerte firmaet vårt, BELLUS boligstyling, et Finn.no-salg for en kunde. Han hadde mange lamper som skulle selges, og nesten samtlige var forskjellige versjoner av lampen på bildet over. Jeg husker jeg tenkte tanken på at de egentlig kunne ha vært mye finere med noen nips and tucks. Ettersom at vi ikke hadde noen ny leilighet å innrede på det tidspunktet ble det med tanken. I dag angrer jeg. 
I går ettermiddag satt jeg og klikket meg gjennom FInn.no. Jeg sjekket utallige saker som lå til salgs, og rett før jeg skulle ta kvelden klikker jeg fort inn på det som skulle gis bort. Du vet jo aldri. 
Før jeg visste ordet av det satt jeg i bilen på vei bort til en hyggelig dame for å hente en lampe. Gratis. Da jeg så den in real life var den tid og med finere enn på bildene. Jeg ble fornøyd med en ekstra lampe i hus, og damen for å kvitte seg med en. En god byttehandel. 
Likt damen var jeg ikke særlig begeistret for hvordan den var der og da. Men jeg hadde heller ingen planer om å beholde den slik. Her er hva jeg gjorde for å gi den nytt liv.

AND THEN THE RESULT …

SUNDAY LINKS

Current love affair

Follow on Bloglovin