Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

DIY – The camera strap

Da jeg bodde i New York hadde jeg kameraet med meg hvor enn jeg var. Etter hvert som tiden gikk, ble kameraet inkludert i antrekkene som et ekstra tilbehør. Det gikk ikke lang tid før jeg begynte å tenke på hvordan jeg kunne sprite opp mitt nyeste tilbehør, og tanken om å lage en ny camera-strap blomstret. 

Litt flaut er det å innrømme at det tok hele tre år før "drømmen" kom i oppfyllelse, men bedre sent enn aldri – jeg er i alle fall storfornøyd! Og ja, jeg snakker altså da om min seneste DIY, the camera strap version!

Slik gjør du det

Du trenger:
4 m skinnreim 
1 m Kjetting
4 "Festeringer" (samme type som du bruker til en nøkkelring)

Fremgangsmåte:
Start med å dele skinnreimene inn i tre deler, hvor hver lengde er 1.15 m. Knyt sammen skinnreimene i den ene enden, fest knuten under noe tungt og flett deg gjennom hele lengden. Når du er ferdig med å flette knytter du sammen kun to av trådene i en enkel knute. Dette gjør du for å ikke få en for stor knute, som ikke går gjennom kjettingen. Tre så skinnfletten gjennom hele kjettingen, og knyt den andre enden når hele skinnfletten er tredd igjennom – her bruker du altså "over-og-under"-teknikken mens du trer skinnfletten gjennom kjettingen. Fest så "festeringene" i endene på kjettingen, som du til slutt fester på kameraet. Her kan du gjerne velge å bruke to ringer på hver sin side, for å oppnå et sterkere resultat (det gjorde jeg!). 

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har gjort dette før! Og noe sier meg at det ikke går så veldig lang tid før #2 er i hus! 


LYKKE TIL!

FASHION WEEK INSPIRATION

IN THE PAST

Follow on Bloglovin