Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Get ready to sparkle

Snart er den store dagen her. Dagen hvor det er lov til å vise seg frem i den fineste drakten man har. Det kan være i en form av en bunad du er stolt over, en kjole du har arvet eller noe annet fint og flott. Det som er sikkert er at dette er dagen man virkelig får lov til å pynte seg litt ekstra. Og hvem liker ikke slike dager? Selv ligger jeg langflat på stranden og er relativt fornøyd med å ikke tenke lenger enn å dekke kroppen med solkrem. Men ettersom jeg vet at det er mange av dere som fortsatt skal feire dagen på riktig vis, har jeg satt sammen noen få antrekk til inspirasjon. 

Blonder er over alt denne våren. Denne trenden kommer også til å fortsette i motebildet fremover, så hvorfor ikke investere i en fin kjole? Blonder kan brukes på veldig mange måter og kan godt røffes opp slik jeg har gjort her med rosa kjole, røde lepper og leoprint. En liten regel her er å holde tilbehøret i rolige farger – men det betyr absolutt ikke at det skal være kjedelig! 

Lyseblått er på god vei til å bli årets farge. Denne fargen kan matches med mye fint. Her har jeg valgt spennende tilbehør i nøytrale farger og en jakke som setter prikken over i-en. Tips! Om du har en enkel kjole er det fint å la det lille ekstra ligge i tilbehøret. 

Er du litt vågal og åpen for å prøve en ny vri på 17. mai-antrekket? Vel, da kan dette være noe for deg. For hva med et helhvitt antrekk? Røff det hele opp med tilbehør i sort – gjerne i form av en liten skulderveske og høye hæler. Sistnevnte er forresten et MUST om du går med dress. Vi vil jo gjerne se ut som den damen vi er, eller hva? Hold smykkene enkle og bruk heller en sterk farge på leppene for å få en perfekt finish. 

Auf Wiedersehen

André Leon Talley

Follow on Bloglovin