Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Get your summer glow ON

Sommer eller vinter, det har ingen betydning hvilken sesong det er snakk om, jeg er uansett på jakt etter hemmeligheter som får huden min til å se ekstra sunn og frisk ut. Endelig har jeg funnet en oppskrift som fungerer for meg. 

Den største hemmeligheten er egentlig å bruke en fuktighetsmaske UNDER sminken. Ja, du hørte riktig, at du går med masken dagen lang. Ironisk nok har jeg alltid brukt en fuktighetsmaske opptil flere ganger i uken, men på natten (jeg bruker Origins - drink up intensive mask). Det har aldri slått meg at man kan bruke den under sminken. Mest fordi den er litt sticky, men også fordi den liksom ikke er laget for å brukes under sminken. Det du gjør er å legge den rett etter du har lagt på dagkrem, for så å vente i noen minutter for å la det trekke inn. Padd så en håndduk forsiktig over ansiktet for å ta vekk det overflødige. Når du har gjort dette er du klar for hemmelighet nummer 2 – Smashboxs halo highlighting wand. 

Legg highlighteren på kinnbena, øverst på neseryggen (punktet mellom øynene), litt over overleppen og litt under brynene. Poenget er alltså å fremme områdene du ønsker å tilføre glød til. Etter dette legger jeg et svakt lag med foundation. Her bruker jeg Tromborgs mineral foundation – en foundation jeg virkelig anbefaler. Den er lett og gir faktisk mye glød uten å inneholde bronzetoner. Pass på at du ikke legger for mye foundation, da dette vil ta vekk mye av highlighteren. Om du ønsker et mer dekkende resultat kan du legge foundation før highlighteren. Avslutt så med en bronzer, mascara, blush og annet småting du gjør i den daglige rutinen din. Jeg lover deg at du vil se forskjell. 

Today's office

På min ønskeliste

Follow on Bloglovin