Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

It will do you good

IMG_2888.JPG

To minutter, ok - kanskje tre. Det er det som skal til hver dag. Mellom slagene er det godt å ta seg en selfie. Og nei, da tenker jeg ikke på bilder - men som i tiden med deg selv. Alle trenger det og jeg er nesten avhengig av å ha noen minutter hver kveld hvor jeg får lov til å slappe av og ikke tenke på noe som helst. Selvfølgelig, jeg er pirkete nok til at alt være gjort før jeg får lov til å ta meg denne tiden, så ja – gulvet, trappen og til og med hunden var vasket før jeg tok meg disse små minuttene i dag. Men den smaker minst like deilig når man til og med sitter med følelsen av at alt er unnagjort og man kan lene seg tilbake og bare nyte. Disse minuttene ble i dag brukt på å oppdage noen nye favoritter – du får se dem straks!

 Noe godt å drikke på er heller ikke å forakte. Min favoritt er fruktte med honning. 

Noe godt å drikke på er heller ikke å forakte. Min favoritt er fruktte med honning. 

PÅ MIN ØNSKELISTE

Ukens inspirasjon

Follow on Bloglovin