Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Johnny and me

Over de seneste årene har interessen for interiør vokst betydelig. Det har alltid vært en interesse til stede, men det var ikke før jeg flyttet til New York at interessen virkelig blomstret. Et steinkast fra leiligheten på Manhattan, fant jeg en av mine favorittbutikker. En innbydende butikk, merket med navnet Jonathan Adler. På det tidspunktet visste jeg ikke mye om selve merket, men jeg kunne ikke unngå å drømme meg bort i de flotte utstillingsvarene butikken var fylt med. 

Noen av de tingene jeg har gjort mens jeg har vært i Oslo, har vært å intervjue Jonathan Adler. En fantastisk kreativ sjel, som ikke bare er engasjert og sprudlende, men også veldig inspirerende. 

Mardou & Dean

Shop my style

Follow on Bloglovin