Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Launched: Shop My Style!

Shopmystyle.jpg

Jeg er så glad for å kunne fortelle at jeg nå får lov til å dele mine favoritter med deg! For endelig er den her: Siden som lar deg shoppe mine utvalgte favoritter! Som du kan se i menylinjen ligger det nå en ny kategori: Shop My Style. Her finner du alle mine seneste favoritter. Skroller du over dem kommer det opp pris og merke, og ønsker du å kjøpe plagget eller bare å se næmere på det er det bare å klikke på DIN favoritt! Enklere blir det ikke! 

Mine favoritter endrer seg stadig, og det vil også de utvalgte plaggene på denne siden gjøre. Siden kommer til å være i en kontinuelig endring, så forhåpentligvis vil du alltid kunne finne noe nytt, fint og flott!  Enoy!

Travel

Inspiration

Follow on Bloglovin