Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

LETS TAKE IT OUTSIDE

Garden


Foruten ulovlige "takterrasser" og brannstiger i New York, har jeg alltid vært langt fra å ha tilgang på egen uteplass. Gleden var derfor stor da vi fikk to terrasser med på siste huskjøp. Siden det fulgte med to flotte solsenger til takterrassen, var den ene så og si møblert fra dag én. Den andre har stått tom siden … Lite ante jeg at det å møblere terrasser var en jobb i seg selv. 
De siste ukene har jeg brukt til reserach og jeg har nå landet på en stil som er en slags blanding av det du finner på en Sør-Afrikansk vingård og den klassiske franske riviera.
Har du fulgt bloggen en stund, vet du at jeg setter pris på gode kjøp. Skal det i tillegg se fint og gjennomført ut, krever det en del reserach. Jeg har allerede funnet en helt fantastisk kurvstol (gratis(!) på Finn.no), men leter fortsatt etter en fin sofa til den umøblerte terrassen. Det hele vil nok ta sin tid, men takterrassen begynner allerede å ta form. På bildet over er mitt inspirasjonsbilde, og om litt skal du få se resultatet av takterrassen.  

SNEAK PEAK: OLIVIA PALERMOS WARDROBE

YOGA STUDIO

Follow on Bloglovin