Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

LETS TALK ABOUT FURNITURE

Interessen for interiør er noe som har vokst på meg over det siste tiåret. Den første trenden jeg falt for var shabby chic. Jeg husker at jeg så en episode av MTV cribs og ble betatt av Pamela Andersons delikate krypinn, dekorert i store myke sofaer i "bestemorprint". I dag er dette noe jeg nesten ler meg skakk i hjel av. Ja, sånn kan det gå …
Interiør er gøy fordi det er noe som utrykker personligheten min. For de av oss som har samboer(e), kan det være utfordrende å gjenspeile flere personligheter i interiøret, uten å ende opp med et schizofrent hjem. Men som regel handler det egentlig om å la alle få lov til å sette sitt preg på hjemmet. Hos oss har utfordringen vært det at jeg er over gjennomsnittet glad i møbler med mye sjarm. Dette betyr ofte stygge retro møbler, som jeg håper på å gi nytt liv til. Naturlig nok er ikke dette noe som alltid faller i smak hos min bedre (og mer fornuftige?) halvdel. Men det positive med å ha to forskjellige stiler, er at vi sammen har klart å bygge opp en gjennomført stil som representerer oss begge. 

På et garasjesalg for to uker siden fant jeg en pjuskete benk. Understellet var sånn passe slitt, men ikke stygt nok til at det ikke kunne gjøres noe med. Møbelstoffet på toppen av benken hadde derimot sett sine bedre dager. 150 kroner senere var den min. 
Benken som en gang sto uthengt på gaten til en skamløs pris, har nå fått nytt liv i seg. Jeg er igjen fornøyd med kjøpet, og under får du et lite innblikk i hva som skulle til …

BEACH BUM

SUNDAY LINKS

Follow on Bloglovin