Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

London baby

Før helgen var det klart for lanseringen av SOBAZAAR, som er Telenors storsatsing innen mote.   Det var lagt opp til et travelt døgn i London, som fikk en ganske stressende start på grunn av mitt gjenglemte pass. Men det tok ikke lang tid før tankene kom over på andre ting, ettersom timeplanen var fullpakket av morsomme eventer fra start til slutt.

Først ute var lunch og innsjekk på The Soho Hotel – et hotell jeg definitivt skal tilbake til. Hotellet var innredet med både klassiske, moderne og erverdige gjenstander, mye farger og kule løsninger. Et hotell som virkelig fikk satt fyr på interiørelskeren i meg. 

Senere på dagen gikk turen videre til Net-A-Porter for intervju, hvor jeg også fikk en snar omvisning. Lokalene bar preg av et sort/hvitt tema, med en blanding av dekor i form av vakre utskjeringer og industrielle detaljer– ekstremt fint med andre ord. Inngangspartiet, som du kan se bilde av over, var det heller ikke noe å si på. 

Etter intervju og omvisning gikk turen tilbake til hotellet, der vi hadde 30-ish minutter til å gjøre oss klare for middag og lansering. Lanseringen ble var på et hotell i nærheten, og var selvfølgelig det største med hele turen. Alltid gøy å få med seg et lanseringsevent! 

Det var et travelt, men morsomt døgn i London. Og ikke overraskende nok fikk jeg også presset inn tid til litt shopping. Hva som fikk lov til å bli med hjem får du se litt senere. 

WEEKLY INSPIRATION

Brow Rehab

Follow on Bloglovin