Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

NEW IN

Huden min er vel det man kan kalle "normal" hud. Ingen spesielle plager eller noe slikt, men den er en smule følsom og kan lett bli tørr. Derfor er det viktig for meg at ansiktskremen min gir mye fuktighet. Gjør jeg det er saken en easy case, men mitt problem oppstår når jeg er ute og reiser med fly. Jeg vet ikke hva som gjør det (mest sannsynligvis luften) men med en gang flyet letter kan jeg kjenne det på huden min. Det er som at luften i kabinen tørker ut huden min, og jeg får et akutt behov for fuktighet til ansiktet, noe som resulterer til at min vanlige dagkrem ikke klarer å gjøre jobben sin lenger. Dette gjør at jeg har følt at det har vært vanskelig å finne den perfekte kremen – en som verken er for tykk eller oljete. Endelig har jeg funnet løsningen: L'OCCITANE Shea Ultra Rich Face Cream! Dagene etter reisen påfører jeg denne både som dag- og nattkrem, noe som gjør underverker for huden! Tørr hud? Glem det, for det finnes ikke lenger! Gjett om jeg er glad. 

Inspiration

Stella McCartney + Adidas

Follow on Bloglovin