Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Longing for summer

Om ikke lenge er bikinisesongen i gang igjen. Ja, jeg vet det enda er påske og vinter flere steder her til lands, men det er faktisk på denne tiden av året du burde sette i gang jakten på årets bikini. Hvorfor? Det er nå butikkene starter med årets holiday collections. Det vil da bety at hvis du skal finne årets bikini, i din størrelse, er det lurt å begynne jakten allerede nå. Selv synes jeg det kan være vrient å finne den perfekte bikinien, men i år har jeg vært heldig og allerede funnet den – tenk det da! 

I år er det tre store trender innenfor bikinimote som skiller seg ut. 

The Bandage Bikini
Dette er bikinien for deg som ønsker en fin push-up og stropper som fremmer enhver kvinnes kurve. Denne bikinien er kanskje årets største innenfor bikinimoten og er en vinner hos meg. Min plan er å skaffe meg to av typene som du ser over her, og en er allerede i boks! 

Triangl Swimwear
Disse bikiniene har nesten blitt et Instagramfenomen. Utallige modeller, bloggere og kjendiser er sett i disse bikiniene. Orginalen får du kjøpt hos Triangl Swimwear, men noe sier meg at du allerede kan finne fine copycats i butikkene. 

Scallop Bikini
Om jeg ikke husker helt feil var det Chloé's scallop bikini som startet denne trenden. Bikiniene er enkle og har små bølgete detaljer rundt bikinien. I og med at denne har vært her noen sesonger er den blitt mer som en classics, men den er minst like trendy i år som i fjor. 

It's personal

Easter

Follow on Bloglovin