Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Shopping for classics

Som jeg skrev i dette innlegget, elsker jeg å gjøre gode kjøp, men hater køer og albuekrig for å få dem. Derfor passer det utmerket med salg på nettet. En av verdens største nettbutikker har nå salg, og det er fortsatt mange godbiter å finne. Personlig mener jeg at man skal tenke seg nøye gjennom når man shopper. Uansett om du handler på budsjett, eller ikke. Joda, det hender at jeg ikke klarer å holde meg, og bare må ha noe. Men jeg vil jo gjerne gjøre gode invisteringer, og prøver derfor alltid å følge denne listen når jeg shopper.

  • Er det en trend-style må jeg klare å se for meg at den går å matche til minst tre antrekk jeg har hjemme.
  • Klassikere er alltid gode kjøp, de skal alltid prioriteres.
  • Varen som er nedsatt er mest sannynligvis alltid billigere på nett enn den prisen man får hjemme, men husk alltid å sjekke om den samme varen finnes på salg i andre nettbutikker. 
  • Er varen nedsatt på 30% og det er mange igjen av størrelsen, er sjansen stor for at de setter ned prisen ytteligere innen kort tid.
  • Er jeg usikker på størrelsen dropper jeg kjøpet frem til jeg er sikker på hva som er riktig størrelse for meg. Det er ikke vits i å satse tusenvis av penger på en halv størrelse. 
  • Den viktigste av dem alle: Kommer jeg virkelig til å få mye bruk for den?

Forrige liste handlet om sko, vesker og tilbehør. Her finner du mine favoritter fra salget hos Net-A-Porter.com. I og med at dette er plagg som ligger på over gjennomsnittet når det kommer til pris, ser jeg etter klassiske plagg som går til det meste, eller trendplagg jeg har siklet på i en evighet (da er det lov). 

OAK

3.1 Phillip Lim 

INSTAGRAM MADNESS

Ukens kupp

Follow on Bloglovin