Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

SO FRESH AND SO GREEN

Jeg har lagt arbeidsuken bak meg og gleder meg til helg. Ofte består hverdagene av deadlines, tidsklemmer og annet som opptar tankene. Derfor er det lett å glemme et måltid eller to. Min redning har vært en juice laget av spinat, mango, eple og lime. Ingen tilsettninger og annet søl, men veldig grønn og god. Denne oppskriften fant jeg på juicebaren nærmest jobb, og har vært fast kunde siden. Men jeg har hele tiden tenkt at den hadde vært enkel å lage selv (og billigere i lengden). I dag gikk jeg innom butikken og hamstret ferske godbiter. Resultatet ble magisk og en av byens juicebarer har mistet en kunde (neida, joda, neida). Men jeg kan jo ikke holde oppskriften helt for meg selv, så her kommer den …

2 personer
Ingredienser

1/2 mango
3 lime
2 epler
Saften fra 4-5 epler (kan byttes ut med ca. 3-4 dl eplejuice)
En håndfull mengde med spinat

Kutt mango og epler i biter og legg dem i en blender. Hell så saften fra de pressede eplene (eller eplejuice) over og bland dette til du får en smoothielignende blanding. Dette tar ca. 3-4 minutter på maks hastighet. Press så lime over blandingen og avslutt med spinaten. Miks dette godt sammen. Konsistensen skal bli noe saftigere enn en smoothie. Om den er for søt kan du tilsette mer lime, og er den for sur kan du fylle på med litt spinat eller mango. 

YOGA STUDIO

På baderomshyllen

Follow on Bloglovin