Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

THE CURIOUS AMBASSADOR SERIES

Få ting gjør meg så glad som når jeg ser at vennene mine lever ut drømmene sine. En av de som har tatt steget ut av boksen og gjort sitt for å oppnå en drøm, er Hannelore. Jeg og Hanne ble først kjent da vi jobbet sammen på DVF i New York. Siden har jeg flyttet tilbake til Norge og hun til India. Der startet hun sitt eget klesmerke, Unknow Curiosity. 
I dag er Unknown Curiosity å finne både på nett og i pop-up stores rundt omkring i verden, og det er utrolig gøy å se at hun gjør det så bra som hun gjør. Derfor er det også en glede å fortelle at vi har samarbeidet på hennes første ambassadørserie. Jeg har fått gleden av å style noen av produktene fra den siste kolleksjonen, og resultater er å finne på hjemmesiden. Etter hvert kommer det også tips fra meg om NY, så hold deg oppdatert ved å følge med på The Journal!

–> 2015

A BLACK AND WHITE AFFAIR

Follow on Bloglovin