Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

Travel light

Rings – Maria Black

MAC - Lustre drops touche bronzante

Under reisen denne uken var det ikke tid til å pakke mer enn håndbagasje, noe som gjorde at jeg måtte planlegge litt mer enn vanlig. Etter å ha vendt klesskapet på hodet, endte jeg opp med en fullpakket bag som kom seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Nøkkelen ligger jo i å pakke ned de små favorittene, klassiske plagg og planlegge antrekk som kan bygge på samme baseplagg. 

Sist gang jeg var ute og reiste klarte jeg glemme av krølltangen. Ikke et veldig stort problem, men på reise er det gjerne en kjedelig ting å glemme ettersom at jeg sjeldent reiser med andre stylingprodukter. Derfor inkluderte sjekklisten for denne reisen en krølltang. Da jeg gikk gjennom sjekklisten på vei til flyplassen, og kunne sjekke av krølltangen, følte jeg en liten glede innvendig. Jeg lo selvfølgelig samtidig av meg selv, siden en krølltang var på listen over ting jeg måtte huske. Jeg tenkte at alt måtte være på plass om til og med krølltangen var husket på, og lo godt før jeg satte meg på flyet til Oslo. 

På plusskonto for reisen? En godt planlagt reisebag!

På minuskonto for reisen? Manglende pass (!) og en stresset Kristin før avreise til London, som bannet seg over den dumme krølltangen som fikk unødvendig fokus under pakkingen…

Brow Rehab

SUNDAY MORNING

Follow on Bloglovin