Hi.

Welcome to my creative adventure.

I Hope you have a nice stay!

YOGA STUDIO

For noen uker siden ble jeg tipset om en yoga-app som heter Yoga Studio. For 39 kroner fikk jeg tilgang til over 60 forskjellige øvelser og yoga-programmer. Hvert et program varer i rundt 10 minutter og appen har også øvelser som fokuserer på problemområder. Første gang jeg testet noen av øvelsene var under en treningsøkt. Under treningen brukte jeg for det meste øvelser som fokuserer på core og stabilitet, men dette kan man tilpasse etter behov og treningsform. Siden jeg ikke er noen utlært jogi, er jeg avhengig av å se alle øvelsene via mobilen. Dette løser jeg ved å la mobilen ligge på framsiden av teppet/matten. Det blir noe mer utfordrende med høretelefoner på. Men på den andre siden er det nesten bedre å gjennomføre øvelsene med hodetelefoner, siden de stenger ut andre lyder rundt deg. 

I morges våknet jeg med smerter i korsryggen. Derfor tok jeg på meg noen behagelige klær, fant et teppe til å ligge på og utøvde noen av øvelsene som skal forebygge ryggsmerter. Smertene forsvant selvfølgelig ikke, men har du vondt i ryggen er bevegelse den beste medisinen. 
Jeg skal prøve å være flinkere til å bruke appen oftere, for jeg merker forskjell for hver gang jeg har brukt den. Ikke bare på mobiliteten, men også den gode følelsen av en indre ro. Det at jeg også blir flinkere til å tøye og bøye skader vel heller ikke.. 

LETS TAKE IT OUTSIDE

SO FRESH AND SO GREEN

Follow on Bloglovin